Informatie


Van Wijk Schilders

Van Wijk Schilders werkt voor particulieren en ondernemers, woningbouwverenigingen en verenigingen van huiseigenaren. U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, alle soorten wandafwerking, sausen en sigmulto spuiten. Ook uw monumentenpand is bij ons in goede handen.

Laag btw-tarief

Het lage btw-tarief is van toepassing op het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar. De woningen moeten door particulieren worden bewoond. Hierdoor wordt het extra aantrekkelijk uw woning te laten onderhouden. Vraag gerust om meer informatie.

Het HuisSchilderPlan®

In samenwerking met Sikkens biedt Van Wijk Schilders u het HuisSchilderplan®. Dit is een meerjaren onder-houdsvisieplan voor de particuliere woning. Het HuisSchilderPlan® met de bijbehorende unieke garanties kan uitsluitend aangeboden worden door speciaal daarvoor aangestelde schildersbedrijven. U bent daardoor verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn.

Huis Schilderplan is AF erkend

Kwaliteit komt met Van Wijk Schilders in alle opzichten beter uit de verf! Dat geldt vanaf de eerste voor-bespreking tot en met de definitieve oplevering en nazorg. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing, en op een professionele uitvoering met hoogwaardige verfsystemen.

Specifieke voordelen van Het HuisSchilderPlan®
- u krijgt gedegen advies over kleuren en materialen
- wij passen uitsluitend professionele verfsystemen toe
- u krijgt minimaal 2 jaar garantie op buitenwerk en maximaal vier jaar op het binnenwerk


U kunt dan ook van ons verwachten dat wij ons zowel aan plaatselijke verordeningen als aan milieu- en Arbowetgeving houden. Ook wordt er gewerkt op normale werktijden, tenzij u natuurlijk anders overeenkomt. Minstens even belangrijk is dat Van Wijk Schilders niet alleen goed en deugdelijk werk aflevert, maar dat ook garandeert.